Onderdeel van
< terug

project

Excellentieprogramma ondernemen

Dit programma is door het Practoraat Creatief Vakmanschap ontwikkeld voor excellente studenten die extra uitdaging zoeken en aankunnen. Het traject bestaat uit 150 uur extra onderwijs bovenop het ondernemende New Creative Starters traject dat ze ook volgen. Denk hierbij aan workshops, masterclasses, intervisie en zelfstudie.

 

Excellente studenten werken gedurende negen maanden wekelijks aan de volgende extra onderdelen: Businessplan & Presentatie, Crowdfundingscampagne, Social entrepeneurship en Verdieping ondernemersskills. Van hen wordt verwacht dat ze zelfsturend zijn, meta cognitief en zelfregulerend kunnen werken.

 

Programma
Dit traject is ontwikkeld en uitgerold vanuit excellentiemiddelen die beschikbaar zijn gesteld aan het Mbo door het Ministerie van OCW.

 

Betrokken onderzoek
Hogeschool van Amsterdam voor onderzoek naar ontwikkeling en implementatie van succesvolle excellentietrajecten in het mbo.

 

Bereik
15 deelnemers van september 2016 tot juli 17 – 10 deelnemers van februari 2017 tot januari 2018.

contact

Meer weten of samenwerken?

 

Wil je meer weten over het Practoraat Creatief Vakmanschap? Of wil je met ons samenwerken? Neem contact met ons op door een mail te sturen naar

info@practoraatcreatiefvakmanschap.nl

 

Co-ntact | Practoraat Creatief Vakmanschap

Het Practoraat Creatief Vakmanschap werkt in projecten samen met een ambitieus en ondernemend collectief van oud-studenten, experts, investeerders (fondsen, subsidies en sponsors) en proactieve docenten van verschillende, creatieve Amsterdamse mbo-instellingen.

Het vaste team van het Practoraat Creatief Vakmanschap:

Marieke Gervers | Practor

Paulien Klap | Onderwijs

Rik Burger | Communicatie en PR

 

Hoofdkantoor

old school

Gaasterlandstraat 5, 1079 RH Amsterdam