Onderdeel van
< terug

project

EBC*L examen voor creatieve ZZP-ers

In het nieuwe tijdperk is het steeds gebruikelijker om over de landsgrenzen heen te ondernemen. Dan moet je wel weten aan welke eisen en verplichtingen je internationaal moet voldoen. Er liggen veel kansen voor de ‘New Creatives’ in Europa en al veel succesvol ondernemende alumni gingen ze voor. Denk aan de muziek- en mode-industrie, maar ook aan verkoop via webshops en het uitvoeren van opdrachten in het buitenland.

 

 

Met EBC*L European Business Competence is een partnership aangegaan om tot de ontwikkeling van een speciaal traject voor de creatieve zelfstandige ondernemer te komen. Vanuit EBC*L is nu zowel een examen voor de creatieve ZZP’er, als voor de Start-up in de creatieve industrie beschikbaar. De bijbehorende EBC*L certificaten zijn erkend door de Europese commissie voor Entrepreneurship en Industry.

 

 

Het Practoraat Creatief Vakmanschap heeft lesmateriaal en een training ontwikkeld die de (vrijwillige) deelnemers voor het EBC*L examen voorbereidt en traint voor dit nieuwe examen. Dit levert een mooie aanvulling op voor hun CV.

 

 

Bereik
20 deelnemers van sept 2016 tot juli 2017 – 100 deelnemers van september 2017 tot augustus 2018.

contact

Meer weten of samenwerken?

 

Wil je meer weten over het Practoraat Creatief Vakmanschap? Of wil je met ons samenwerken? Neem contact met ons op door een mail te sturen naar

info@practoraatcreatiefvakmanschap.nl

 

Co-ntact | Practoraat Creatief Vakmanschap

Het Practoraat Creatief Vakmanschap werkt in projecten samen met een ambitieus en ondernemend collectief van oud-studenten, experts, investeerders (fondsen, subsidies en sponsors) en proactieve docenten van verschillende, creatieve Amsterdamse mbo-instellingen.

Het vaste team van het Practoraat Creatief Vakmanschap:

Marieke Gervers | Practor

Paulien Klap | Onderwijs

Rik Burger | Communicatie en PR

 

Hoofdkantoor

old school

Gaasterlandstraat 5, 1079 RH Amsterdam